Microferma Pipera

Bine ati venit pe situl microfermei de prepelite din Pipera! La noi puteti gasi produse proaspete si naturale!

Am plecat la drum in acest proiect cu ideea ca trebuie sa mancam sanatos si să folosim cele mai bune ouă pentru gătit. Ouă de prepelita proaspete, care să nu ne umple arterele cu colesterol şi care să ne ofere zi de zi un aport darnic de vitamine şi minerale într-un mod natural, fără multivitamine şi minerale sintetice din farmacii. Cel mai important criteriu, este totuşi faptul că suntem pretenţioşi în privinţa gustului alimentului nostru preferat OUL! Ne place gustul mâncărurilor şi minuturilor cu ouă de prepeliţă, fie că e vorba de omlete, ochiuri, ouă fierte, ouă marinate, pâine cu ou, sandwich-uri calde cu ou de prepeliţă şi alte delicatese care fac viaţa frumoasă.

Prepelitele noastre sunt hranite cu furaje NATURALE, care nu contin faina furajera. Furajul este preparat de noi dupa o reteta primita de la alt crescator de prepelite (care ne si furnizeaza o parte din componenta furajului). Aceasta reteta este obtinuta in urma recomandarilor unui nutritonist. Pentru ca si noi consumam acelesi oua nu le hranim decat cu acest fel de furaj.

Uşa noastră este permanent deschisă tuturor şi ne bucurăm de fiecare dată când cunoaştem oameni preocupaţi de calitatea şi prospeţimea produselor pe care le mănâncă zi de zi. Sunt aceiaşi oameni care preferă să găsească pe cineva care să le furnizeze lapte de vacă proaspăt şi natural direct acasă decât să cumpere lapte procesat din supermarket, şi au “abonamente” la lapte cu zile anume de livrare – sigur ştiţi la ce ma refer, oameni care pun preţ pe sănătatea lor şi au grijă şi se simt responsabili de sănătatea familiei, mai ales a copiilor lor.

Suntem o microfermă şi vrem să rămânem o microfermă, pentru ca doar asa putem pune accent pe calitate! Nu vrem producţie industrială şi nici sisteme de creştere intensivă sau fortata a păsărilor. Pentru noi calitate înseamnă să lucrăm cu specialisti în nutriţie animală împreună cu care dezvoltatam variante de furajare non-industrială care să asigure balanţa perfectă de nutrienţi de care au nevoie păsările noastre pentru a se dezvolta armonios, firesc şi echilibrat. Aceasta preocupare este similară atentiei pe care părinţii o poartă copiilor lor. Utilizăm cele mai bune ingrediente în prepararea furajelor şi spre deosebire de ceilalţi crescători de prepeliţe, noi nu facem niciun fel de rabat de la calitate şi am eliminat furajele care conţin materii prime nerecomandate, de genul făinei de peşte. Este ca şi cum am fi înlocuit margarina din frigider, cu unt adevărat: oferim ce este mai bun, pentru a obţine ce este mai bun!