Comanda

 

Vand oua de prepelita proaspete, hranite cu furaj 100% natural, fara faina de peste!

Ouăle noastre de prepeliţă nu sunt oua de supermarket. Noi nu producem cele mai ieftine ouă, pentru a le comercializa in lanţurile de magazine. Nu vrem sa va oferim ouă obţinute cu un cost de producţie micsorat cu orice sacrificii şi compromisuri, iar de diferenţa de preţ dumneavoastră să plătiţi adaosuri comerciale si taxe de raft. Dorim să vă respectăm munca.
Nu vrem să obţinem în mod artificial producţii-record. Nu lucrăm industrial, nu folosim în alimentaţia prepeliţelor hormoni de creştere forţată şi nu facem rabat nici de la calitatea furajelor utilizate. Spre deosebire de marea majoritate a crescătorilor de prepeliţe, la Microferma de prepeliţe Pipera nu folosim furaje care să conţină materii prime interzise sau la limita legii (precum făina de peşte, făina de oase şi de resturi animale, făina de sânge – hemoglobină sau plasmă furajeră) doar pentru a micşora costurile de producţie sacrificând calitatea. Este foarte important pentru noi ca ouăle pe care vi le oferim şi pe care le consumăm noi înşine să fie cele mai hrănitoare, sănătoase şi mai proaspete ouă de prepeliţă de care vă puteţi bucura.

Caserole de 24 de oua de prepelita.

Pret: 9 Lei/24 de bucati

Oua fecundate – oua pentru tratament sau reproductie, pretul este de 11 Lei/24 de bucati.

Nu ezitati sa ne comandati din timp pentru o programare optima a comenzilor. Astazi se livreaza ouale produse aseara!

NOU! Prepelite pentru consum – 9 lei/buc

Livram gratuit, comenzi peste 30 de lei, in: Pipera – Voluntari si in Bucuresti in cartierele: Floreasca, Tei, Aviatiei si Dorobanti.

Telefon: 0744505001

Nume si Prenume*     
Telefon*                       
Email*                          
Adresa de livrare*      
Localitatea*                 
Cantitatea*                  
Observatii (daca este cazul)                  

captcha


*Campuri obligatorii.