Foarfeca

Foarfeca pentru taiat oua de prepelita este un instrument foarte practic, care ajuta la taierea oualelor de prepelita cu mare precizie fara a risca afectarea galbenusului din ou!
Consumatorii de oua de prepelita stiu cat de dificil este sa spargi un astfel de ou, deoarece

coaja se sfarama in bucatele mici care ajung in albusul acestuia. Iar pentru a pregati oua ochiuri, sau o omleta copioasa, de exemplu, timpul necesar pentru a sparge un numar mai mare de oua de prepelita se micsoreaza considerabil.

Cu ajutorul acestei foarfeci, munca se usureaza enorm, timpul de pregatire se reduce considerabil, oul se sparge „curat”, adica nu se mai sfarama coaja, iar galbenusul ramane intreg.

Sfat: Deoarece galbenusul este situat in partea de sus a oului (capatul ingust), se recomanda taierea oului in partea de jos (capatul mai gros), pentru a evita spargerea galbenusului.

In plus, materialul de calitate, din otel inoxidabil, permite folosirea acesteia o perioada indelungata.

Utilizarea ei este cat se poate de simpla:

Se introduce capatul oului in gaura foarfecii si se taie cu varful ascutit al celeilalte lame. Noi recomandam taierea oului la capatul gros, pentru a evita spargerea galbenusului. Un avantaj pentru cei care urmeaza cura cu oua de prepelita,  este acela ca, folosind aceasta foarfeca pentru taierea oului, este mult mai igienic decat alte procedee prin care, inevitabil, oul interactioneaza cu mana utilizatorului, crescand riscul de infectare cu diverse bacterii.

Demonstratie video aici: http://www.youtube.com/watch?v=PKXOqWGsacs

PRETUL STANDARD: 25 LEI

Pret promotional: 20 Lei pentru o comanda de minim 5 caserole de oua!