Ingrasamant

Vindem ingrasamant BIO! Cel mai bun ingrasamant mineral-organic 100 % natural, obtinut din compost animalier (dejectii de prepelita din ferma de prepelite), ideal pentru a obtine culturi sanatoase si ecologice, fara nitriti si nitrati sau alte substante chimice daunatoare (fara chimicale).

Acest ingrasamant ECOLOGIC este un ingrasamant ideal pentru agricultori, legumicultori, plantatii de fructe de tot felul si cultivatori de flori.

Este un ingrasamant mai bogat in substante nutritive decat gunoiul de grajd. Modul cel mai indicat de folosire a acestui ingrasamant este in forma de solutie, aplicata in timpul perioadei de vegetatie a plantei. Cu cateva zile inainte de intrebuintare, gunoiul maruntit se amesteca cu apa, o parte de gunoi si doua parti de apa. In ziua in care se face tratarea plantelor se adauga iarasi apa in proportie de 1 :10 daca se foloseste pentru tomate, dovlecei, gulii, ceapa si de 1 :20 daca se foloseste pentru castraveti, morcovi, praz. La o planta se da 0,3-0,5 l de solutie.

Pret informativ: 2 lei/kg

Pentru cantitati mari, pretul se poate negocia.

Relatii si comenzi: 0744505001